vineri, 25 mai 2012

BRAVO ne pregăteşte multe surprize!

Movie News

Snow White and the Huntsman


Filmul porneşte de la ideea de bază a basmului Albă ca Zăpada, dar personajele principale evoluează şi au o mulţime de caracteristici noi. O lume fantastică, condusă de o mână de fier, de Regina Ravenna. Aceasta află că fiica ei vitregă, Albă-ca-Zăpada, este destinată să devină noua conducătoare a regatului şi, în plus, îi va lua titlul de Cea mai Frumoasă dintre Toate.
 Disperată, aceasta îi cere sfatul Oglinzii Magice, care îi spune că singura cale de a evita ca sumbrele premoniţii să devină realitate este să obţină nemurirea ucigând-o pe tânăra fată. După ce Regina cea Rea o ţine prizonieră pe Albă ca Zăpada vreme de 11 ani, fata îşi pierde toată inocenţa şi vrea să se descurce singură în viaţă. Când reuşeşte să evadeze ,  pe urmele prinţesei e pus Vânătorul, un bărbat acrit, dar foarte destoinic. El şi-a pierdut nevasta, speranţa şi încrederea, dar, în schimb, a devenit un foarte bun luptător, care se descurcă în sălbăticie ca nimeni altul. El e un soi de vânător de recompense mai degrabă, pe care Regina cea Rea îl trimite să o prindă şi să o omoare pe Albă ca Zăpada. Prinţesa nu e însă vreo neajutorată şi, prin felul ei de-a fi, reuşeşte să-l convingă pe Vânător să-i devină mentor şi să o transforme în războinică, iar împreună să o detroneze pe Regină.
Primind ajutor din toate părţile, Albă ca Zăpada porneşte într-o adevărată cruciadă împotriva Reginei pentru a-şi salva viaţa, dar şi pentru a pune capăt tiraniei care domină regatul şi care a dus oamenii la limita răbdării.


Serialele de top au noi sezoane!
Fetele bune şi rele, băieţii bine făcuţi, magicienii, vampirii şi vârcolacii se întorc pe micile ecrane pentru o nouă rundă de poveşti. Primele se vor întoarce micuţele mincinoase din „Pretty Little Liars”, care vor avea şi sezonul trei de furcă cu enigmaticul „A”. Fetele se grăbesc, pentru că se vor întoarce pe micile ecrane de la ABC Family încă din 5 iunie cu un sezon şi mai plin. Nici fetele simpatice din „Gossip Girl” şi „Glee” nu vor sta deoparte, căci se vor întoarce şi ele, alături de colegii lor, prin toamnă cu noi poveşti palpitante. încă nu s-au anuntat datele oficiale, însă vom avea şi aici câteva surprize.
 Pentru că unele personaje vor dispărea din peisaj şi altele noi vor apărea. Personaje noi vor apărea şi în „Revenge”, succesul sezonului trecut de la ABC, căci Emily VanCamp va reveni cu o rundă nouă de răzbunări împotriva rivalilor săi. „încă nu s-a stabilit data exactă a debutului serialului, însă vom reveni cu poveşti şi mai interesante, cu răzbunări ca la carte şi poveşti de dragoste interesante”, a declarat interpreta lui Emily într-un interviu.

Revin povestile paranormale!
                   Dacă vă era dor de vârcolacul din „Teen Wolf” acesta va reveni pe 3 iunie cu cel de-al doilea sezon. Tyler Posey şi Tyler Hoetchlin vor purta din nou lentile de contact în noul sezon şi vor apărea mai mult la bustul gol după ce au stat luni de zile în sălile de forţă. şi nu sunt singurii care vin cu schimbări, pentru că şi Jared Padalecki şi Jensen Ackless alias Sam şi Dean Winchester vor reveni din toamnă cu noi aventuri din „Supernatural”, în cel de-al optulea sezon. Şi aventurile vampirilor din „The Vampire Diaries” vor continua de prin septembrie, căci serialul va avea şi sezonul patru cu aceiaşi gaşcă de vampiri sexy. Nina Dobrev va continua să o joace pe Elena, iar Paul Wesley şi Ian Somerhalder să le dea viaţă celor doi vampiri care o iubesc.
                                                    
Sursă – Revista BRAVO!

2 comentarii:

  1. Cel mai mult ma bucur pentru Supernatural! <3 De The secret circle nu se stie nimic?:(

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. ~ Nu s-a scris nimic, dar promit că dacă o să găsesc informații , voi posta :*:*. Kisses, Abby :*.

    RăspundețiȘtergere