vineri, 25 mai 2012

Se lanseaza cartea Mostenirea, de Christopher Paolini!


Editura RAO are plãcerea sã anunţe lansarea celui de-al 4-lea volum din seria
Moştenirea de Christopher Paolini!

Date tehnice:
- Fantasy biblioteca rao (12,5x20 cm)
- Număr de pagini: 800
- ISBN: 978-606-609-258-6
- Preţ: 59,99 lei 






De data aceasta, Eragon şi Saphira au ajuns mai departe decât ar fi îndrâznit cineva sã spere. Dacã vor reuşi ei sã-l rãstoarne pe maleficul rege şi sã reinstaureze dreptatea în Alagaësia, urmeazã sã aflãm în aceastã ultimã parte din serie!

Toatã lumea ştie cã, nu cu mult timp în urmã, Eragon, Biruitorul Umbrei, Cãlãreţul Dragonului, nu era decât un biet bãiat de fermier, iar dragonul sãu, Saphira, o piatrã albastrã în pãdure. Acum, soarta unei întregi civilizaţii apasã pe umerii lor.

În anul 2003, când Paolini a lansat Eragon, lumea a vãzut în tânãrul autor american – care, pe atunci, avea 20 de ani – o adevãratã concurenţã pentru Harry Potter.

Timp de 121 sãptãmâni, volumul întâi s-a aflat în clasamentul New York Times al celor mai vândute cãrţi. Aventurile bãiatului şi dragonului sãu au intrat şi în atenţia Hollywood-ului care a ecranizat cartea în 2006. Dupã Eragon a urmat Eragon II denumitã de ziarul The observer ca fiind „cea mai aşteptatã carte fantasy“. Cel de-al treilea volum, Brisingr l-a prins pe Eragon într-o serie de misiuni periculoase.

Ultimul volum al seriei, Moştenirea, anunţã momentul în care Eragon va trebui sã înfrunte pe adevãratul şi singurul sãu duşman regele Galbatorix, stãpânul imperiului. De data aceasta, Eragon şi Saphira au ajuns mai departe decât ar fi îndrâznit cineva sã spere. Dacã vor reuşi ei sã-l rãstoarne pe maleficul rege şi sã reinstaureze dreptatea în Alagaësia, urmeazã sã aflãm în aceastã ultimã parte din serie!

În august 2003, cartea lui Christopher Paolini, Eragon, a fost un succes instantaneu atingând recorduri mondiale vânzându-se în mai mult de 6 miliaone de copii şi asta numai în America de Nord. Al doilea volum, Eragon: cartea primului nãscut a fost vândut în 3 milioane de copii şi al treilea volum din serie, Brisingr, s-a bucurat de 550.000 de exemplare vândute într-o singurã zi. Mai mult de 25 de milioane de exemplare s-au vândut în întreaga lume şi cartea Moştenirea, lansat în 2011, a avut un prim tiraj de 2,5 milioane de copii!

Moştenirea este al 4-lea titlu din seria care cuprinde bine-cunoscutele titluri Eragon, Eragon II: cartea primului nãscut şi Brisingr care pot fi gãsite atât pe www.raobooks.com cât şi în toate librãriile din ţarã!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu