joi, 24 mai 2012

BookLand revine cu drag la Timişoara

Incepand de marti, 22 mai si pana duminica 27 mai, in intervalul 09:00 – 22:00, Caravana BookLand isi aseaza din nou tabara la Iulius Mall din Timisoara. Cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania le-a pregatit BookLanderilor timisoreni un playlist cu mii de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante.

“Suntem incantati ca organizatorii BookLand au ales, pentru al doilea an consecutiv, Centrul Comercial Iulius Mall Timişoara ca loc de desfaşurare al evenimentului. La editia precedenta, publicul banatean a demonstrat ca este iubitor de lectura şi apreciaza astfel de manifestari culturale. Cu siguranta, şi anul acesta audienta va fi la fel de numeroasa şi interesata de aparitiile editoriale propuse la BookLand”, a declarat Daniela Savescu, Marketing Manager Iulius Mall Timisoara.

Pe toata perioada de desfasurare a Caravanei BookLand vor fi sustinute expozitiile artistului plastic Maria Bana Jichita si a sculptorului Laura Teculescu. In data de 23 si 24 mai, de la ora 18.15, se vor organiza sesiuni de lectura publica. Miercuri sunt invitati poetii Tudor Cretu, Borco Ilin, Adela Dragomir si Alex Stoicovici, iar joi sunt asteptati Marius Stefan Aldea, Daniela Ratiu, Daniel Vighi si Robert Serban pentru a recita cateva dintre poeziile lor de suflet. Tot joi, elevii de la Liceul de Muzica Ion Vidu vor sustine un intermezzo muzical alaturi de indragitii poeti timisoreni.

De asemenea, se anunta un sfarsit de saptamana plin de distractie si creativitate si pentru cei mici! Prichindeii din Timisoara sunt asteptati sa vina in Centrul Comercial Iulius Mall sa se distreze: sa cante, sa danseze si sa deseneze alaturi de BookLand, in dupa-amiezile de vineri si sambata.

Vineri, 25 mai, vor incanta copiii de la Teatrul de papusi Merlin din Timisoara, iar sambata, 26 mai, vom dansa si vom picta impreuna cu talentatii copii ai Palatului Copiilor din Timisoara, atent indrumati de doamnele profesoare Aurelia Grigorescu si Felicia Selejan.

„Ne bucuram sa ne intoarcem la Timisoara, unde ne-am facut multi prieteni cu ocazia editiei trecute. Prima data am fost primiti de publicul timisorean cu caldura si entuziasm. Suntem siguri ca si de aceasta data va fi cel putin la fel. Suntem nerabdatori sa ne revedem prietenii timisoreni!” – Sorin Lucaci, coordonator BookLand

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu