joi, 24 mai 2012

Vampirii Sudului au ajuns la final de drum

Toate in viata au un final. Chiar si vampirii. O noua serie indragita de adolescenti, care a dat nastere unui serial si mai indragit, se apropie de sfarsit.

Charlaine Harris, autoarea cartilor din seria “Vampirii Sudului (True Blood)”, a declarat ca anul viitor va pune punct acestei povesti de succes.

Nu este prima data cand autoarea da de inteles ca sfarsitul seriei este aproape, dar de data aceasta pare ca vorbeste serios, intrucat a postat vestea pe profilul ei de pe Facebook, anuntandu-si fanii ca cel de-al 13-lea volum, Dead Ever After, va fi si ultimul. “Nu mi-a mai ramas nimic de spus. Dupa ultima carte, voi fi spus tot ceea ce am avut de spus despre Sookie. Chiar cred ca le-as face fanilor un deserviciu daca as continua sa scriu despre un personaj fara sa mai pun suflet. Mi-a placut la nebunie sa scriu despre Sookie, dar cand vezi sfarsitul drumului, atunci vezi sfarsitul drumului”, a declarat Charlaine Harris.

Pentru moment, Charlaine se concentreaza asupra seriei care a facut-o celebra, incercand sa le ofere personajelor care au facut parte din viata ei timp de 12 ani, sfarsitul bine-meritat. Tentatia de a readuce in atentia cititorilor personaje din volumele anterioare este mare, dupa cum ea insusi marturiseste. “Este atat de greu! Ma trezesc dorind sa reintroduc personaje oarecare, doar ca sa pot sa spun ‘Aici sunt. Uite ce s-a intamplat’. Iar apoi ma gandesc ca nu o sa mai fie o carte bine inchegata daca o sa am toate aceste aparitii surpriza. Trebuie sa pastrez nucleul cartii; nu pot sa arunc oameni in povestire doar ca sa le dau ocazia sa isi ia la revedere. Poate va exista o completare pe site-ul personal sau un e-book, ceva prin care sa pot sa spun: ‘Asta s-a intamplat cu Harry Bellefleur!’ sau ‘Asta s-a intamplat cu Tanya!’Nu vreau sa las pe nimeni cu frustrari.”

Urmatorul proiect al lui Charlene Harris este un roman grafic, in colaborare cu autorul Christopher Golden. “Cemetery Girl” spune povestea unei amnezice care se trezeste doar ca sa afle ca traieste intr-un cimitir.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu