luni, 4 iunie 2012

Diavolul se va îmbrăca, din nou, de la Prada

Anul 2013 ne va prilejui reintalnirea cu doua dintre cele mai indragite personaje ale literaturii chic: Andy Sachs si Miranda Priestly, cea mai eleganta diavolita.

Lauren Weisberger a anuntat ca celebrul ei roman (transformat intr-un film la fel de celebru), The Devil Wears Prada, va avea o continuare. Noul volum, intitulat “Revenge Wears Prada: The Devil Returns”, va fi publicat de editura HarperCollins si va fi lansat in aprilie 2013, in Marea Britanie.

Romanul prezinta viata personajelor la 8 ani dupa intamplarile din prima carte. Andy Sachs a ajuns, intre timp, editorul unei reviste pentru mirese – The Plunge -, unde lucreaza si fosta ei rivala, Emily, devenita acum cea mai buna prietena. Miranda este in continuare editorul unei reviste de moda. Cele doua se vor reintalni si… vom descoperi ce se intampla mai departe doar dupa ce o sa citim cartea. Nu o sa va ascund, sunt nerabdatoare sa pun mana pe aceasta continuare si sper ca vom avea parte si de o ecranizare, tot cu distributia originala.

That’s all!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu