vineri, 15 iunie 2012

Biografia autorizata a lui Steve Jobs, va aparea la chioscurile de ziare din 18 iunie

Volumul “Steve Jobs – Biografia autorizata” va aparea la chioscurile de ziare, pe 18 iunie, numai impreuna cu Ziarul Financiar, si va putea fi gasita timp de 11 zile la toate punctele de difuzare a presei.




Cartea este portretul unei vieti traite intens si a unei cariere comparabile cu un sir muntos: cu varfuri, vai si prapastii, cu momente de pionierat si altele de incrancenare. In aceasta biografie, cititorii vor gasi detalii despre antreprenorul care, prin vointa si talent, a revolutionat sase domenii de activitate: computerele personale, filmul de animatie, muzica, telefoanele, tabletele computerizate si continutul digital.

“Steve Jobs – Biografia autorizata”, impreuna cu Ziarul Financiar, va costa 35 de lei (in librarii pretul este de 85 de lei) si va fi distribuita la toate punctele de difuzare a presei. In perioada 18 – 29 iunie, de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 18.00, doritorii pot plati si ridica de la sediul Mediafax Group din Bucuresti cartea “Steve Jobs – Biografia autorizata”. Pentru expedierea prin curier, plata se poate face cu OP sau online, iar taxa de expediere va fi suportata de cumparator.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu