duminică, 22 aprilie 2012

Scrisul - 'la origini'


Scrisul – ‚la origini’
         
 O carte, indiferent de origini, de vărstă, de personaje, de autor, de copertă, de pagini, de limba în care e scrisă, îţi transmite ceva. Pentru unii e ceva nou, ce îi captivează. Pentru alţii e ceva vechi, care nu îşi pierde din farmec sau poate e ceva nou care îi lasă reci. Dar nu există nimeni care să nu simtă.
Oricine poate închide ochii şi să nu vadă ceea ce nu vrea să vadă, dar nimeni nu îşi poate închide sufletul încât să nu simtă ceea ce nu vrea să simtă. E dincolo de legile moralului.
Dacă o carte tipărită, cu o copertă atrăgătoare, foi din cea mai bună calitate, care, atunci când ajunge la tine pare ca o bucată nouă, neatinsă din Rai, cum ţi s-ar părea dacă ai avea manuscrisul?
Da, manuscrisul, câteva foi pe care sunt înşirate ideile autorului, frământate în goana după cuvintele care exprimă ceea ce se doreşte, cu câteva pete de cerneală atunci când a strâns stiloul prea tare.
Blogul nostru vă invită pe voi, cititorii noştrii, la un proiect inedit menit să aducă în prim-plan scrisul de mână.
E un obiectiv pe care vrem să îl atingem împreună cu voi, acum când suntem la început pentru ca celelalte proiecte la fel de interesante să aibă şi mai mulţi susţinători.
Tot acest tam-tam constă în lucruşoare simple, pe care le poate face oricine.
Dacă vă atrage prezentarea, fiţi siguri că proiectul în sine e mult mai convingător.
Pentru a participa, împreună cu noi, vrem să scrieţi ceva, orice, cu mâna voastră. Să fie o recenzie, un mesaj pentru noi sau pentru cititorii blogului, o poveste scrisă de voi, un comentariu la articolele noastre, orice. Ceea ce e important şi obligatoriu este scrisul de mână şi să fie cât mai original, cât mai artistic.
Deocamdată, proiectul nu are un deadline, puteţi trimite câte lucruri doriţi, până când vreţi.
Nu dăm un termen limită pentru că vrem să vedem câţi se încumetă să lase tastatura şi să scrie ceva de mână. Pentru a vă arăta că susţinem această campanie, noi vom fi primele care vom afişa ceea ce am făcut cu mânuţele noastre.
Pentru ca proiectul să devină mult mai cunoscut vă rugăm frumos să postaţi şi voi pe blogurile voastre şi pe reţelele de socializare bannerul campaniei sau link’ul către această postare.
Cum ajung creaţiile voastre la noi?
E simplu şi uşor. Aveţi două variante convenabile.
Prima, dacă vă doriţi să păstraţi lucrările voastre, veţi face o poză şi ne ve-ţi trimite la adresele din stânga.
Şi a doua, dacă vă doriţi ca lucrările voastre să ajungă la noi, întregi, ca să putem admira munca depusă de voi de aproape, le puteţi trimite pe adresele:
-AdeeChoco: Timiş, Timişoara, str. Constantin cel Mare, bl. 33, sc. A, et. 4, ap 9
-Abby: Ilfov, Buriaş, str. înv. Gheorghe Petre , nr. 1
apoi veţi trimite un mail către una dintre noi, depinde cui aţi trimis lucrarea, în care să ne specificaţi numele vostru şi adresa de pe care aţi trimis pentru ca să vă putem anunţa şi noi, la rândul nostru, când a ajuns lucrarea la noi.
Acestea fiind spuse, vă aşteptăm lucrările.
Nu uitaţi, cu cât ştiu mai mulţi despre asta, cu atât mai bine va fi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu